Гугл Хром воведе нова корисна опција

Loading...

Гугл Хром апликацијата за Андроид сега на корисниците им овозможува да погледат некоја интернет страна пред да ја отворат.
Доколку сте ја ажурирале апликацијата на верзијата 89, доволно е да задржите со прстот на линкот малку подолго и ќе ви се појави опцијата „Preview Page“, која во моментов е достапна само за мобилните телефони кои работат на Андроид оперативен систем.
Ова не е голема иновација, но е корисна доколку сакате да отворите интернет-страна, а не сте сигурни што има на неа или пак не сакате да ја напуштите таа на која сте моментално.

loading...