Дали би си купиле ваков кревет?

Loading...

Hariana Tech Smart Ultimate Bed е назив на креветот за кој може да се каже дека е најпрактичниот кревет во светот и дефинитивно наменет за оние коишто уживаат во комфор и луксуз.
Основните модели на овој кревет чинат 2.799 долари. На креветот има фотеља со функции за масажа, а исто така има и модуларни делови за седење и лежење, исто како и полици. Погледнете го видеото.

loading...
Loading...