Дали вашето момче ве изневерува?

Не можете ни да поверувате што се може да го издаде неверното момче…
Новата студија открива дека момците слабеат околу 3 кг. кога се обидуваат да направат нешто сомнително, или имаат некоја на страна. Ова важи и за припадничките на понежниот пол, кои поради неверство, можат да изгубат и до 4,5 кг.
Тежината и верноста се во позитивна корелација затоа што ’мувањето’ на страна и неговото прикривање предизвикува стрес кој најдобро ги топи килограмите.
Ако вашето момче одеднаш почне да се грижи за неговиот изглед, а исто така посетува и теретана, може да биде показател дека не сте единствената девојка во неговиот живот. Се разбира, не значи дека малку грижа за неговото тело е секогаш знак на алармирање. Можеби само сака да ве изненади и изгледа подобро за вас.
Бидете внимателни во препознавањето на сигналите, недоразбирањата се секогаш можни, но не дозволувајте ни да живеете во заблуда.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Не можете ни да поверувате што се може да го издаде неверното момче…

Пронајдете не на следниве мрежи: