Дали вашето совршено момче ве изневерува?

Loading...

Нема да верувате што се може да го издаде неверното момче…
Една нова студија открива дека мажите губат околу 3 кг. кога прават нешто сомнително, или прават нешто на страна. Ова исто така важи и за припадничките на поубавата половина кои поради неверство можат да ја изгубат дури 4,5 кг.
Тежината и лојалноста се во позитивна корелација бидејќи „мувањето“ на страна и криењето предизвикуваат стрес кој најдобро ја намалува тежината!
Ако вашиот дечко одеднаш почне да се грижи за својот изглед и секој ден да оди во теретана, исто така, може да биде индикација дека не сте единствената жена во неговиот живот. Се разбира, не значи дека малата грижа за телото е секогаш знак на узбуна . Можеби само сака да ве изненади и да изгледа подобро за вас.
Бидете внимателни при читање на сигналите, недоразбирањата се секогаш можни, но не дозволувајте да живеете во заблуда.
 Нема да верувате што се може да го издаде неверното момче…
Една нова студија от

loading...