Дали вашите чевли имаат непријатен мирис? Ова не е ништо чудно во текот на летото

Loading...

Пробајте, ова ќе го реши вашиот проблем …
Обидете се да ги неутрализирате непријатните мириси на чевлите што ги носите цел ден со помош на цимет.
Посипете го правот од ќесичката во внатрешноста на чевлите или чизмите, малку протресете да се распореди рамномерно и оставете да „делува“ преку ноќ.
Убаво истресете ги чевлите наутро. Сигурно ќе биде поподносливо.

loading...
Loading...