Дали ви се допаѓа новата Мис Америка?

Loading...

Дваесет и три годишната Малори Хаган од Њу Јорк стана новата Мис Америка за 2013та година. Таа го одушевила жирито со нејзината убавина и талент за играње кој го покажала со настапот на песната “Get Up Off of That Thing”, познатиот хит на Џејмс Браун. 
Хаган ја победи Али Роџерс или Мис Јужна Каролина која го зема второто место.
Наградата за прво место е стипендија во вредност од 50,000 долари како и круната која ќе остане кај неа цела година. Дваесет и три годишната Малори Хаган од Њу Јорк стана новата Мис Америка за 2013та година. Таа го одушевила жирито со нејзината убавина и талент за

loading...
Loading...