ДАЛИ ГЕРАСИМОВ И ПОНАТАМУ ЌЕ ОСТАНЕ ПРВ ЧОВЕК НА РУСКАТА АРМИЈА !? Тајните служби на Велика Британија тврдат: “Тој изгуби голем број на војници во Украина…“

Пронајдете не на следниве мрежи: