Дали е оправдан стравот од вакцинирање на децата?

Loading...

По многу дебати, информации и дезинформации во врска со вакцинирањето на децата, родителите се ставени пред сериозни дилеми дали да ги вакцинираат своите деца или не?! Сите информации со кои до сега сите ние располагаме се контрадикторни. Како обичен човек родител, немедицинско лице ставени сте пред сериозна дилема што да прави. Неможеме а да не си го поставиме прашањето – На кого да веруваме? Дали вакцините се стварно сигурни како што не убедуваат? Логички би било сите да се вакцинираме за да спречиме болести кои коселе милиони луге во 19 век и да ги заштитиме нашите деца. Кога човек располага со податоци за моќта и силата на фармацевтските компании и страшно профитабилниот бизнис и големиот профит имаме причина да не се вакцинираат. Кога ќе се размисли дека можеби причина е и квалитетот на вакцината. Како родител ќе ја купиме најскапата – причина за. Кога ќе ги прочитаме страшните сведоштва на родители кои тврдат дека нивните деца тотално се промениле после вакцинација ЕДНО ГОЛЕМО НЕ.
Ние не можеме да заземеме став по ова прашање од причина што не го знаеме вистинскиот одговор. Но сепак информирајте се и изградете сами став кон ова за некои луѓе болно прашање. Погледнете го видеото – застрашувачко е!!!

Baby Boy Suffers From Seizures After Getting Vaccines

Baby Boy Suffers From Seizures After Getting Vaccines

Gepostet von David Wolfe am Montag, 13. März 2017

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...