“Дали овие млади деца воопшто имаат малку човечност во нив !?“ – Ужасни снимки од насилство помеѓу врснички се шири на социјалните мрежи: Ја палат со цигари, ја тепаат а таа ги моли: “Оставете ме!“ (видео)

Пронајдете не на следниве мрежи: