Дали погрешно ги цедите тестенините?

Loading...

Австралијката Лиен сподели трик на Instagram што може да ви ја олесни работата.
Наместо да ги ставате тестенините во цедалка, можете едноставно да го покриете тенџерето со цедaлката наопаку и да ја превртите.

loading...
Loading...