Дали Русија може да изврши инвазија врз Европа? (видео)

Инфографик кој анализира дали Русија може да ја нападне Европа и каков ќе биде одговорот на НАТО. Во делови е помалку навивачки и помалку необјективно објаснето, па сепак решивме да го објавиме колку да ви дадеме увид и за да го слушнеме вашето мислење на оваа тема.

Дали Русија може да изврши инвазија врз Европа?

Gepostet von Александар Македонски am Mittwoch, 26. Dezember 2018

Loading...