Дали се ова најглупите полицајци на планетата?

Loading...

Дали се ова најглупите полицајци на планетата?

Не сакаме да ги навредиме органите на редот, ама моравме да го поставиме ова прашање за овие ликови. Цел интернет е на нозе по нивните самодиксредитирачки изјави и силење. И мислиме дека е добро да се иссмејат. За да им дојде памет. Ним, а и на сите други кои сметаат дека полицискиот час е нешто забавно и за да ти помине побргу работното време.

Да потсетиме дека РУБРИКАТА БАВЧА ни е наменета за зезање, смеење, глупости и слично. Значи #СедиДома #ЧитајПулс24

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Па потоа прочитајте уште и ова:

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...