Дали ситуацијата во Охрид е излезена од контрола? Неконтролирани забави на плажите во Градиште

Loading...

На социјалните медиуми деновиве можеме да забележиме голем број на видеа и слики од плажите  во Охрид.

Дали ситуацијата во Охрид е излезена од контрола? Зошто надлежните служби не реагираат за непочитување на правилата.

Во изминатото деноноќие се испишани околу 400 казни за неносење маска, а на следните видео на плажите во Охрид, конкретно плажите во Градиште има повеќе од 1000 луѓе.

Какви ќе бидат последиците, и дали некој ке превземе одговорност останува да видиме по 2 недели.

Кластер Градиште бич

Кластер Градиште бич

Публикувахте от Seir в Събота, 1 август 2020 г.

Охридска журка

Dance with the devil

Публикувахте от Seir в Неделя, 2 август 2020 г.

loading...