Дали сме створени за моногамија?

Разводите одамна не се табу тема, а многумина влегуваат во врски без обврски како да се кафана а не меѓучовечки односи. Начинот на кој се однесуваат кон своите одлуки нѐ … Продолжи со читање Дали сме створени за моногамија?