Дали ТЕМПЛАРИТЕ биле прапочеток на МАСОНЕРИЈАТА? ТЕШКИ МУАБЕТИ СО ФИЛИП ПЕТРОВСКИ

Во една сублимирана дискусија која траеше безмалку 2 часа Филип Петровски заедно со Мечка и Миќо говореа за историјатот на Темпларите, нивното настанување, нивниот погром, како и можноста да истите … Продолжи со читање Дали ТЕМПЛАРИТЕ биле прапочеток на МАСОНЕРИЈАТА? ТЕШКИ МУАБЕТИ СО ФИЛИП ПЕТРОВСКИ