Дарко Лазиќ објави прва фотографија од болницата со неговата мајка

Loading...

Познатиот пејач Дарко Лазиќ на 23 октомври минатиот месец доживеа тешка сообраќајна несреќа, а неговиот живот со денови висеше на конец.
Пејачот по излегувањето од вештачката кома и направените неколку операции врз него добро закрепнува.


Овој пат по 29 дена тој за прв пат објави фотографија со својата мајка Бранка, а под неа напиша:
-Среќна слава и од мене, порача Дарко.
Инаку денеска е голем православен празник посветен на Св. Архангел Михаил.

loading...