Дарко Лазиќ префрла огромна сума на сметката на Ана

Дарко Лазиќ, според информациите кои дос коро стигнуваа до медиумите, најпрво планираше после разводот од Ана Севиќ да и го остави станот на Вождовац, меѓутоа судејќи по се, се премислил.
Неодамна се пишуваше и дека Лазиќ ќе ја продаде луксузната недвижност, но според последните информации тој нема намера тоа да го стори, туку решил на Ана да и исплати 150.000 евра како би и исплатил половина вредност од семејниот дом која по закон и припаѓа.


-Еден ден пресече и реши да го задржи станот, а на Ана да и исплати половина вредност од недвижнината. Откако го потпиша разводот, Дарко или настапува или е кај своите во Брестач. Во Белград доаѓа ретко, а кога е во престолнината, тогаш престојува во станот. Меѓуто, тоа наскоро ќе се смени, кога неговата поранешна жена ќе се исели од станот, рекол извор близок на парот.

Пронајдете не на следниве мрежи: