Дарко Лазиќ се појави во Задруга со шешир! Милјана се скамени, останатите зачудено го погледнаа

Loading...

Пејачот Дарко Лазиќ не престанува да изненадува со своите трансформации, а овој вторник беше гостин на забавата на Задруга 4, која започна нешто по полноќ.

 Дарко ќе ги забавува задругаритете неколку часа, а тоа беше голем шок за сите кога се појави на сцената.

 Забавата ја започна со голем стар хит на Жеjко Самарџиќ „Грлица“, а пред тоа се поздрави од сите членови на реалното шоу, низ стакло.

– Добра вечер, друштво. Една голема честитка за сите вас – им се обрати на сите и вети одлична забава со неговиот бенд.

Милјана  одбиваше да влезе во собата и да го види Дарко, иако некои ја убедуваа, па уживаше во неговиот глас како седи надвор и пие.
loading...