Датумот на раѓање и кариерата

Loading...

Најверојатно не ја земате предвид нумерологијата кога се работи за барањето работа или тестирањето за изборот на кариерата. Дури и ако сте скептични во однос на „њу ејџ“ идеите, би можеле да се уверите дека утврдувањето на вашиот личен број и откривањето на неговите соодветни лични карактеристики се интересни и забавни. Би можеле, исто така, да заклучите дека тоа е вредна алатка што може да ви помогне да најдете работа што навистина ве прави среќен.
Поедноставно речено, нумерологијата е јазикот на броевите и нивното соодветно симболичко значење. Секој број има свое сопствено „вибрирачко“ влијание.
Да ги разгледаме броевите на Стив Џобс:
За да го пресметаме бројот на неговата животна патека, го правиме следново:
Повеќе на следниот ЛИНКНајверојатно не ја земате предвид нумерологијата кога се работи за барањето работа или тестирањето за изборот на карие

loading...
Loading...