Да ги имате родителите за пријатели на Фејсбук е секогаш лоша идеја

Loading...

Доволно е еднаш да заборавите и објавите погрешна фотографија или статус на Фејсбук. Не заборавајте тие постојано набљудуваат.
Заборавил дека татко му му е пријател на Фејбук па објавил фотографија со пиво во рака. Таткото едноставно не можел да остане без коментар. Па покрај казната што го чекала дома, момчето од фотографијата добило и добро исмевање од пријателите на Фејсбук.
Доволно е еднаш да заборавите и објавите погрешна фотографија или статус на Фејсбук. Не заборавајте тие постојано набљ

loading...
Loading...