Малиот Михаил е пронајден

Loading...

Малиот Михаил за кого пред 1 час беше објавено дека е изгубен во Дебар Маало е пронајден, објави ТВ Сител. Дека Михаил е пронајден информираа во коментар на објавата кадешто бараа помош да се пронајде момчето.

loading...
Loading...