Двете ќерки и се бремени во исто време, едната е вистинска секс бомба: Ќе се препотите од овие фотографии на миленичката на Зорица Брунцлиќ

Loading...

Веста дека ќерката на Зорица Брунцлиќ, Злата е бремена од пејачот Милош Вујановиќ, семејството ги израдува нова вест.
-Тоа што е ново и ексклузивно е дека ние два пати годинава ќе станеме баба и дедо, здравје Боже. И другата ќерка ни е бремена, не знам што не чека, кај неа се уште не е периодот кога се дознава полот, признала пејачката за српските медиуми.


Таа додала дека Злата веќе има голем стомак и изгледа слатко.
Инаку пејачката дозна дека нејзината ќерка е бремена кога беа на семејно патување во Мајами каде нејзината ќерка извадила цуцла и им дала дознавање на своите родители дека ќе станат баба и дедо.

loading...