Две села од Петровец отсечени поради снегот

Loading...

Две села од општина Петровец останаа отсечени поради обилните врнежи од снег. Две села од општина Петровец останаа отсечени поради обилните врнежи од снег. Како што може да се види од сликите на патот не е фрлено ниту сол, а ни автобуси на ЈСП не се обраќаат по овие патишта.

loading...