Дебата на тема „Како Европската Унија може да ја подобри својата работа на Балканот?”

Loading...

„Како Европската Унија може да ја подобри својата работа на Балканот?” е насловот на дебатата што во понеделник ќе се одржи во ЕУ инфо центарот во Скопје.

Дебатата е во рамки на „Southeast Europe and the EU Leadership Development Programme 2012/2013″ финансирана од Европскиот Фонд за Балканот.
Предвидено е да говорат Бранка Паниќ, претставник на Европскиот фонд за Балканот, Радмила Шеќеринска, поранешен вицепремиер за евроинтеграции, Лидија Димова, извршен директор на МЦЕО и Рухи Бакиу, професор и експерт по право.
Makфакс
„Како Европската Унија може да ја подобри својата работа на Балканот?” е насловот на де

loading...