Девет години затвор за мајката што си уби пет бебиња

Обвинетата, која е на возраст од 29 година, пред високиот суд во Фленсбург призна дека ги убивала своите деца веднаш по нивното раѓање, во периодот од 2006 до 2012 година.Судот ја прогласи за виновна по обвинението за чедоморство. Три деца биле задавени, а две прободени со ножици.Дури по долга и обемна истрага и ДНК анализа спроведена на „повеќе стотина жени на северот на Германија“ полицијата успеа да влезе во траг.Телото на првото убиено новороденче беше пронајдено во една фабрика за преработка на стара хартија на 2 март 2006 година,  авторот на еден паркинг на 5 март 2007 година.Телата на останатите три деца беа пронајдени во домот на куќата, во која живеела мајката, со својот сопруг и две деца.Жената беше откриена во септември 2012 година, кога на полицијата и ги признала убиствата.Во исказот пред истражните органи рекла дека нејзиниот сопруг не ги сакал родените деца, поради што ја фатило паника и не „знаела кому да му се обрати“.
МакфаксОбвинетата, која е на возраст од 29 година, пред високиот суд во Фленсбург призна дека ги убивала своите д

Пронајдете не на следниве мрежи: