Девица тестира вибратори и доживува 150 оргазми годишно

Loading...

Со оваа работа започнала да се занимава минатиот февруари кога тргнала да купи долна облека, а се вратила со играчка од секс шоп.
„Првиот пат нозете ми се тресеа како на Бамби“ вели Ема (20), која неможе да се засити од своите помагала.

Ема Ричардс (20) од Лестер во Велика Британија доживува 150 оргазми годишно, и покрај фактот што и понатаму е невина.  Ако ова ви звучи нелогично и чудно, веднаш ќе добиете објаснување. Всушност, Ема испробува секси играчки за една онлајн продавница.
„Никој не ме сака во романтична смисла, па се трудам сама да ја исполнам таа улога“ , објаснува дваесетгодишната девојка  
Со оваа работа започнала да се занима во февруари минатата година, кога тргнала да купи долна облека, а се вратила со секс играчка.
„Сега сум ненаситна. Попрво би останала девица и би користила играчки , отколку да имам секс со некој кој не е посебен“, вели Ема
Со помош на нејзините играчки доживува три оргазми неделно , а тоа значи дека доживува преку 150 годишно.
„Првиот пат не знаев што да очекувам. Нозете ми се тресеа како на срна“, вели девојката.
Таа исто така испробува и секси долна облека, но признава дека сите овие работи ги крие од нејзините родители.
Ема не е платена за оваа работа, но смее да ги задржи сите работи кои ги испробува. Одушевено додава дека ќе продолжи со тестирање на играчки, дури и ако ја пронајде својата љубов.
 Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Со оваа работа започнала да се занимава минатиот февруари кога тргнала да купи долна облека, а се вратила со играчка о

loading...