ДЕВОЈКА (9) И ТАТКО ЗАГИНАА ВО БОМБАШКИОТ НАПАД ВО ИСТАНБУЛ: Со него ја чекаше мајка си пред продавница, а потоа СЕ СЛУЧИ ЕКСПЛОЗИЈА

Шест лица загинаа во страшниот бомбашки напад во Истанбул, кој беше окарактеризиран како терористички напад, меѓу кои едно девојче (9) и нејзиниот татко. Силна експлозија одекна во неделата попладне на … Продолжи со читање ДЕВОЈКА (9) И ТАТКО ЗАГИНАА ВО БОМБАШКИОТ НАПАД ВО ИСТАНБУЛ: Со него ја чекаше мајка си пред продавница, а потоа СЕ СЛУЧИ ЕКСПЛОЗИЈА