ДЕВОЈЧЕ ОБЈАСНУВА ЗОШТО КАЖАЛА НА УЧИЛИШТЕ ДЕКА НЕЈЗИНИТЕ ОДГЛЕДУВААТ МАРИХУАНА

Едно слатко девојче го преплашило својот татко, откако тој добил повик од нејзината учителка. Не, таа не била фатена на дело како препишува, како се тепа со соученици, или пак, како бега од училиште. Таа едноставно ја кажала контроверзната вистина за нејзиниот дом: нејзините родители одгледуваат „трева“.
Откако се разбрале со учителката, таткото решил да ја сними својата ќерка додека бара од неа објаснување зошто кажала такво нешто на училиште. Во ова неодоливо видео, Скајлар срамежливо објаснува на што всушност мислела, и го одвела татко ѝ до „местото на злосторот“ за да може и во живо да покаже.