Деловни женски комбинации со патики

Loading...

Деловните, формални комбинации обично подразбираат висока потпетица, но не и ако имате работа која е во постојано движење. Па, како да ги усогласите удобноста и професионалноста?
Деловните жени со добар стил успешно комбинираат патики со одела години наназад, па само треба да го следите нивниот пример.
Во продолжение, 20 испробани професионални комбинации кои вклучуваат удобни патики:

loading...