Дел од Батинци денес без вода

Loading...

Дел од корисниците од село Батинци денеска ќе бидат без вода за пиење поради дефект на огрлица сопречник од 80 милиметри на улица “7″ бр.5 во Батинци.
Како што инфомримаат од ЈП Водовод и канализација Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување на активностите за отстранување на дефектот.

loading...