Деми на сите го покажа малиот алат на Аштон Качер

Loading...

Најпоследниот трач од американските медиуми е дека Деми Мур е сѐ уште погодена од разводот со значајно помладиот Аштон Качер.
Покрај тоа што таа изгуби многу килограми и падна во депресија по нивната разделба, сега се зборува дека таа наводно на сите свои пријатели и нови познаници им покажува фотографија од пенисот на Аштон која ја чува на својот мобилен телефон.
„Аштон е секси, ама алатот му е мал“ изјавила Деми пред своите пријатели, кои констатирале дека таа сѐ уште пати од разводот. За разлика од неа, младиот актер одлично се справува со разводот, па и неодамна ја запроси својата сегашна девојка, Мила Кунис. Тие планираат венчавка во септември. Најпоследниот трач од американските медиуми е дека Деми Мур е сѐ уште погодена од разводот со значајно помладиот Аштон

loading...
Loading...