Денеска ќе се одржи конгрес на СДСМ кој ќе биде дигитален

Loading...

Утре, 16.05.2021 година (недела), со почеток во 13:00 часот, СДСМ ќе го одржи 26. Конгрес.

Дигиталниот Конгрес на СДСМ ќе се одржи преку електорнска платформа Зум (ZOOM), заради заштита на здравјето на граѓаните, делегатите, медиумските работници и со целосно почитување на мерките и препораките за зашитита од Ковид 19.

Конгресот ќе го отвори ќе го води претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Конгресот ќе има отворен и работен дел со соодветен пренос во живо и можности за медиумите да преземат видео материјал со висока резолуција.

Медиумите ќе можат да го проследат отворениот дел од Конгресот во живо и да преземат видео материјал со висока резолуција (HD) доколку имаат потреба за тоа, со обезбден превод на два јазика (македонски и албански).

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...
Loading...