Денес владее со модните писти, а некогаш била жртва на насилство поради изгледот: Ова е прекрасната „Црна барбика“

Loading...

Во детството, поради специфичниот изглед, Јужносуданката Дуки Тот била исмевана, па дури и жртва на насилство.
По победата на австралиското шоу Топ модел, денес таа е заштитно лице на многу брендови, а токму поради својот лик, кој сепак е природен и темната кожа, ја викаат „Црната Барбика“.

 

View this post on Instagram

 

because you’re worth it! ?

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on


По тешкото детство, на свои 17 години, слични зајадливи коментари доживеа и за време на натпреварот во емисијата.

 

View this post on Instagram

 

thanks for making my Superhero Dreams come to life @badgalriri ?

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

 

View this post on Instagram

 

sunshine @victoriassecret ?

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on


Имено, тогаш многумина сметаа дека Дуки е вештачка, дека направила многу пластични операции и дека ги ретушира фотографиите.
Но сепак, Дуки победи на австралиското ТВ шоу во 2013-та година и оттогаш нејзината кариера оди по нагорна линија.

loading...