Денес славиме љубов и вино: предлог 5 романтични филмови

Loading...

Доколку сте испланирале вечерта да ја поминете со добро вино и романтично филмче, во продолжение ви предлагаме 5 интересни филмови:
Isn’t It Romantic (2019)

Забавна романтична комедија за жена која станува неодолива за сите мажи. Таа е збунета бидејќи отсекогаш мразела романтични комедии во животот.
What Men Want (2019)

Приказната е за жена која одеднаш може да ги слуша мислите на сите мажи околу неа.
Someone Great (2019)

Филм кој ќе им помогне на оние кои се веќе во среќна врска, да го ценат повеќе фактот што се заедно и да се благодарни што се имаат едни со други.
The Art of Racing in the Rain (2019)

Приказна за тркач со автомобили кои си го обожава своето семејство.
Long Shot (2019)

Шарлиз Терон и Сет Роџен се ѕвездите на оваа романтична комедија. Сет е исклучително забавен, а Шарлиз е одлична актерка без сомнеж.

loading...