Денот кога Македонија стана СЕВЕРНА

Без патетика или потреба да ве нервираме. Само запрашајте се каде бевте кога Македонија стана СЕВЕРНА? Имавте ли важни дневни обврски? Имавте ли битни работи да подзавршите? И ги подзавршивте ли? Дали ви е сега работната недела ок? Се ли е во ред? Така така, спијте мирно.