Денот ќе ви започне со смеење: Орото започна, но овој дедо одлучи да игра во свој стил

Loading...

Кога ќе засвири народна музика на свадба сите гости стануваат од маса и играат. Е, сега кој колку е талентиран за играње оро е друго прашање.
Меѓутоа секогаш има и такви со посебен стил и некои свои сопствени чекори кои сите гости ги забавуваат со својот талент.
На друштвените мрежи се појави хит снимка од еден сват кој на играњето оро дал сосема нов и свој печат. Тој одиграл оро во „гангам стил“, а тоа изгледа вака:

loading...