Ден на младоста во 1979. Вака тоа изгледаше некогаш

Loading...

На видеово кое ќе го видите во овој текст можете да го видите последниот слет кој се одржа на кој беше жив Тито, во далечната 1979 година, или точно пред 40 години.
До Тито можете да го видите Васил Тупурковски, кој што всушност го пречекува на стадионот. 

loading...