Десеткувана коалицијата на Мицковски

Loading...

Како што може да се забележи од фотографијата која ја објави центарот за комуникации на Мицковски неговата коалиција е десеткувана. Имено, таа коалиција некогаш владееше самоуверено со Македонија и средбите на истата ги полнеа најголемите сали за состаноци. Денеска е веќе поинаква приказната. Голем дел од партиите се веќе заминати. Најеклатантен е примерот на Амди Бајрам… А како што се шушка и тие што одат проформа на овие состаноци не знаат кој пат да го фатат. Башка што голем дел од присутните токму на денешната седница претставуваат партии кои се целосно нерелеватни, без членство и без никакво влијание во политичкиот систем.
Жално. Двајца без тројца…
Бидејќи ја забележавме на сликата и Косана Николиќ, политичкиот комесар на Мицковски ве потсетуваме на вест објавена вчера: СМС комуникацијата на Демократската Фракција со Косана извршителот на Мицковски

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...