Детаљот за кој сите се убедени дека Карлеуша се разведува

Loading...

Откако започна порно-скандалот Јелена Карлеуша ослабе 7 килограми. Колку и да се труди со шминката да го прикрие тоа не може да се сокрие дека во очите е потечена од плачење. А, што е уште поголем доказ, кој на сите им запна за око, сега веќе и не ја носи бурмата која никогаш не ја вадеше од рака.
Бидејќи аферата на Јелена и Врањеш поприма континентални димензии и има секојдневно нови информации, се за КАРЛЕУША ПРОЧИТАЈТЕ СЕГА И ТУКА

 

loading...