Детска рамнодушност: Девојче го зема братчето во раце, нејзината реакција е урнебесна

Loading...

На некои деца им е тешко да прифатат дека имаат братче или сестричка, дека повеќе не се сами и дека ќе треба да го делат вниманието на родителите.
Погледнете го ова видео, кое стана хит на социјалните мрежи.
Девојчето останува целосно рамнодушно кога за првпат ќе му го стават новородениот брат во скутот.

loading...