Димовски до СДСМ: Освен тоа што ќе го менувате името, ништо друго немате направено за државата.

Loading...

Јас имам чувство дека дискусијата на колегите од СДСМ и нивната коалиција е исто како чистење по дома со пикање на нечистотијата под тепих. Не треба да се трудите под плаштот на едно и единствено прашање поврзано со тоа како ќе се вика државата, да ги покривате сите неуспеси и катастрофи кои на дело ги имате во секојдневното функционирање како Влада

loading...
Loading...