Дијаспората открива: Ова се најдобрите земји за преселба

Loading...

Луѓето кои ја напуштиле својата земја во потрага по подобар живот, открија кои земји се најдобри за таа цел.
Малата Република Сингапур го зазема првото место, како најдобра земја за оние кои сакаат да се отселат и вработат.
Листа на десет најдобри земји за имигранити:


1.Сингапур
Нов Зеланд
Канада
Чешка


Швајцарија
Норвешка
Австрија
Шведска
Бахреин
10.Германија

loading...