Дневен хороскоп за 17.05.2013

Loading...

Овен
Забавувајте се и опуштете се. Не се оптеретувајте со работа премногу. Занимавајте се со спорт.
Бик
Средете го домот и не заборавјте да ги исфрлите непотребните работи. Вложете ги парите во нешто корисно.
Близнаци
Комункативни сте денес, но внимавајте на околината. Затоа уживајте во својата среќа и одете некаде на краток пат ако можете.
Повеќе на следниов ЛИНКОвен
Забавувајте се и опуштете се. Не се оптеретувајте со работа премногу. Занимавајте се со спорт.
Бик

loading...
Loading...