Добра вест: Короната не останува ни во воздух ни на овошје и зеленчук!

Унивезитетската клиника во Бон, направи сеопфатно истражување поврзано со ефектите и однесувањето на корона вирусот Центарот за вирусологија во Бон, кој работи во рамките на клиниката, им ги соопшти на … Продолжи со читање Добра вест: Короната не останува ни во воздух ни на овошје и зеленчук!