Добро за Мерцедесот на Грујо се слушнавме ,а за овој на Заеви?

Јавноста сигурно веке е уморна од натписите за Мерцедесот на Груевски.
Се водеа судски рочишта и дознавме сите дека е платен со пари од Министерството  за Внатрешни работи на Македонија .
Но сега има еден нов Мерцедес кој е доста популарен. Мерцедесот на Заеви.Цена пола милион евра.Може ли Ние да прашаме? Што треба да работиш во Македонија за да купиш ваков Мерцедес од пола милион евра?

Или можеби е доволно само да си во роднинска врска со Премиерот на Северна Македонија ко што не прекрсти господинот Зоран Заев?

Па не сакале Парламентарни избори? Па кој е будала да сака . Си живеат лугето.
ДОЈДЕ ЖИВОТ ЗА ЗАЕВИ !