Додадете нешто интересно во вашиот есенски стајлинг: „Бакет“ капа

Loading...

Некогаш овој аксесоар се поврзуваше со стајлингот на хип-хоп уметниците и оние кои ја сакаат електронската музика, но од пред неколку сезони постана еден од главните аксесоари кои го одликуваат уличниот стил.
Додадете нешто интересно во вашиот есенски стајлинг: „Бакет“ капа
Бакет капите лесно се имплементираат во стајлингот, без разлика на вашиот личен стил. Вообичаено почесто го гледаме во текот на топлите месеци. Но, модните блогерки веќе го прифатија овој нов моден тренд и со тоа упатуваат дека овој модел на капа може да се комбинира и во есенските и во зимските месеци.

Бакет капите додаваат суптилна забавна нота во целокупниот изглед, а дополнително ќе ви ја зачуваат фризурата и главата од ветровите и ниските температури кои доаѓаат.
Ви презентираме неколку идеи за комбинирање на овој аксесоар.

Processed with VSCO with m5 preset
loading...
Loading...