Додека Балканот е опседнат со продавачка на мандарини , Србите зборуваат за девојката од штрајкот на таксистите (ВИДЕО)

Loading...

Хрватска вчера беше опседната со убавата продавачка на мандарини , а во исто време Србија се воодушевуваше на тверкањето на девојка за време на штрајкот на таксистите во Белград.
Било откриено дека тоа е Зорица Антиќ , која не била случајно на штрајкот. Според српските медиуми, таа зад себе има 25-годишна кариера во танцување, а последните 10 години им предава на студенти заинтересирани за тверкање како дисциплина во танцување во нејзиното училиште.


Зорица ја следат и повеќе од 50.000 луѓе на Инстаграм. „Јас имам 32 години и има луѓе кои мислат дека ги искористив своите 5 минути слава за да го тресем задникот пред колоната таксисти. Она што луѓето не го знаат е дека правев  снимки за видео од групата„ Djans “. Идејата беше да снимам сцена што ќе биде ефективна и ова беше идеална можност “, објасни Зорица, чија изведба ги воодушеви Србите .

loading...