Додека гледаат Светско првенство оперираат

Loading...

Се може да се види на интернет. Лекарите имаат доста одговорна работа, затоа што пред се животот на пациентите е во нивните раце.
Овие лекари и медицински персонал очигледно не се доволно совесни, а причина за тоа е што за време на операција ноншалантно гледаат натпревар, веројатно во прашање е Светското првенство.
Во секој случај, што и да е, ќе се сложите не е ниту малку прикладно.
Дали би се препуштиле вие на вакви лекари?

loading...