Доживејте оргазам со анален секс!

Порано се сметаше дека аналниот секс е нешто „валкано” , неприродно и девијантно, но тоа не е повеќе табу тема. Денес, аналниот и оралниот секс, го применуваат повеќето парови и вистински уживаат во тоа. Предрасудите паднаа во втор план, а на прво место се уживањето и забавата. Аналната пенетрација може да биде проблематична од неколку причини, но постојат и начини со кои таа може да биде безболна.
Повеќе на ТЗМ.МКПорано се сметаше дека аналниот секс е нешто „валкано” , неприродно и

Пронајдете не на следниве мрежи: