Дознаваат кој пол е бебето во стомакот на мама, а одговорот не им се допаѓа

Сакале сестричка, а ќе добија братче. Очекувале женско, а нивната мајка ќе роди машко бебе.
Овие реакции на мали дечиња се неодоливи и истите мора да ги погледнете.
Бура од емоции во ова видео: